Çok Gizli Bilgiler Açığa Çıkıyor (Teori)

Fortnite adasında olaylar hiç durulmuyor. Ziyaretçinin adamıza gelmesi, gökyüzündeki çatlağın mor bir küp oluşturması, Buz Kralının Ateş Kralını esir alması. Kemerlerinizi bağlayın çünkü bunların hepsi birbiri ile bağlantılı!






Fortnite adasındaki gizemli olaylar hakkında teoriler üreteceğimiz yazımıza hoşgeldiniz. Baştan söyleyeyim sizinde teorileriniz, fikirleriniz ve düşünceleriniz varsa yorumlar kısmına yazmaktan çekinmeyin!

Fortnite adasında olan her bir gizemli olay, diğer olaylarla bağlantılı bir şekilde ilerliyor. Yani her bir olay belli bir hikayeye bağlı olarak ilerliyor. Ama bu hikaye hiçbir zaman bize direk olarak verilmedi. Hikayeyi sadece adada, olaylar olurken yani gerçekleşirken görüyorduk. Teoriler üretmek kaçınılmaz!

Benim birden fazla teorim var ama kafanızı çok karıştırmamak için şimdilik sadece bir tanesi hakkında konuşacağım. İleri zamanlarda diğer teorilerimi de yazacağım. Şimdiki teorimin adı Krallar Güç İstiyor!

Teori 1: Krallar Güç İstiyor

• Bildiğiniz gibi Sezon 7 de Buz Kralının kalesinde çevresinde 5 tane sandalye olan bir masadan bahsetmiştim.

• Masaya bakınca ateş simgesinden Ateş Kralının sandalyesini anlayabiliyorduk. Zaten Buz Kralı, Ateş Kralını bu odada tutsak almış olabileceği konusunda herkes hemfikir çünkü sandalyesi devrilmiş bir durumda. Buz Kralının kalesinde ki bayraklardan Buz Kralının sandalyesini de biliyorduk. Geriye kaldı 3 kişi.

• Bu kişiler önemli kişiler olmalı. Element Kralları! (Kralların isimleri değişebilir mesela Ateş Kralı değilde Volkan Kralı gibi)

• Adaya ilk ayak basan kral, Uzay Kralı! Tabi biz onu ziyaretçi olarak tanıyorduk. Bir meteorun içinden adamıza düşmüştü.


• Hatırlarsanız Sezon 5 te adamızın bir köşesi çöle dönmüştü. Yani adamıza ikinci olarak adım atan kral Toprak Kralı idi! Tabi kendisini şuana kadar görmedik, kendini gizliyor olmalı ama neden veya neyden?

• Adaya üçüncü ayak basan kral, Buz dağı ile birlikte gelen Buz Kralıydı.


• Dördüncü kral, Buz Kralının esiri olarak buz dağı ile birlikte gelen Ateş Kralıydı. Kendisi tutsaktı ama zamanla buzlar eridi ve kurtuldu. Adada rahat etmek için bir Volkan yarattı.


• Diğer bir kral Su Kralı(Korsan, Deniz). Sezon 8 de adamıza ayak basan son kraldı. Su Kralı bir hazine için buradaydı. Sonra gördük ki aynı hazinenin peşinde Buz ve Ateş Krallarıda var.


• Adaya gelen her kral adada bir takım değişiklikler yaratıyordu. Her kral rahat etmek için adaya kendi koşullarını getiriyordu. Toprak Kralı adanın bir köşesini çöle çevirdi, Buz Kralı buz dağı ile adaya geldi hatta adanın tamamını karla kapladı, Ateş Kralı adada bir volkan yarattı, Korsan Kral adaya gemi ve küçük bir göl getirdi. Belkide Uzay Kralı adada rahat edemediği için geri gitmiştir veya onun rahat edeceği ortamı hazırlamak uzun bir süreç gerektiriyordur.

• Krallardan kısaca bahsettiğimize göre şimdi bu kralların ne istediklerini anlatayım. Kevin yani mor küpü herkes biliyordur. Kendisi bir tür güç kaynağı gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. Tüm krallar bu güç kaynağını biliyor. Hatta Buz Kralının adayı kışa çevirirken elinde küçük bir Kevin tuttuğunu görmüştük.

• Yani bu krallar adaya bir amaç uğruna geliyor. O amaçta adadaki gizli bir yerlerde bulunan büyük bir güç kaynağı olması! Adada(muhtemelen yerin altında) bir Kevin daha var. Son dönemde Ganimet Gölü'nün altında ortaya çıkan UFO benzeri cisim bu güç kaynağı olabilir. Veya Uzay Kralı geri geliyor olabilir.

Evet detaylara inmeden kısaca teorim hakkında bilgi verdim. Dediğim gibi sizde aklınızdakileri yorumlar kısmına yazmayı unutmayın.

Yorumlar